Κατασκευή Ιστοσελίδας

Εμφάνιση, Ταχύτητα, Ασφάλεια, Εύκολη Διαχείριση.

Αποκτήστε μία επαγγελματική, σύγχρονη και εύκολα
διαχειρίσιμη Ιστοσελίδα.

Στην icube αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την προώθηση της ιστιοσελίδας σας με γνώμονα τον συνδυασμό εντυπωσιακής εμφάνισης και την απλότητα εμπειρίας χρήστη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Αφού κάνουμε σαφείς τους στόχους της εταιρίας σας έπειτα προχωράμε στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας.

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο design κάθε ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να πληρεί τις προϋποθέσεις  που ζητάει κάθε απαιτητικός πελάτης.

Εστιάζουμε σε βάθος στην αισθητική των ιστοσελίδων μας, με ειδικά προσαρμοσμένα design ανάλογα το κοινό στο οποίο απευθύνεστε.

Responsive Design

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιούν το κινητό ή το tablet για την πλοήγησή τους.

Εάν η ιστοσελίδα δεν είναι responsive, δεν θα υπάρχει προσαρμογή του περιεχομένου της ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης με αποτέλεσμα ορισμένοι χρήστες να μην απολαμβάνουν τη βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγησή τους.

Το responsive design μας εγγυάται την καλαισθησία σε smartphone και tablet συσκευές.

SEO Friendly

Ένα από τα κυριότερα μέσα αναζήτησης ιστοσελίδων είναι η μηχανή αναζήτησης της Google. Γι’ αυτό το λόγο φροντίζουμε οι ιστοσελίδες μας να τηρούν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν να είναι φιλικές στις μηχανές αναζήτησης ώστε να σας βρίσκουν εύκολα οι πελάτες σας

Η ομάδα της icube βελτιώνει την ιστοσελίδα σας με τεχνικές SEO (Search Engine Optimization) ώστε να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Η ταχύτητα της ιστοσελίδας σας είναι σημαντική για να έχουν οι επισκέπτες σας μία ευχάριστη εμπειρία κατά τη πλοήγηση τους. Επίσης εξασφαλίζει και την παραμονή των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας.

Σίγουρα δεν θα θέλατε η δική σας σελίδα να φορτώνει σε ένα λεπτό. Επίσης η αργή σελίδα έχει μειονέκτημα στην κατάταξη της google.

Στην icube σχεδιάζουμε σελίδες υψηλής ταχύτητας απόκρισης εφαρμόζοντας κατάλληλες βελτιστοποιήσεις.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

Ρωτήστε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε