Προώθηση Ιστοσελίδας

Στηv icube προκειμένου να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα της σελίδας, είτε τις online πωλήσεις, έχουμε αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα προώθησης ιστοσελίδων.

Στο τμήμα προώθησης ιστοσελίδων της icube χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες τεχικές marketing για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

S.E.O.

Search Engine Optimisation

Ο όρος Search Engine Optimization (SEO) περιγράφει όλες εκείνες τις ενέργειες  που επιτελούνται στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης.

Οι μηχανές αναζήτησης και κυρίως η Google που κατέχει πάνω από το 90% στις αναζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου, είναι η πιο σημαντική πηγή επισκεπτών – δυνητικών πελατών για το site σας.

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που συμπεριλαμβάνουμε στην ιστοσελίδα σας ώστε να βρίσκεται όσο το δυνατόν ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης είναι η επιλογή των κατάλληλων λέξεων κλειδιών και του περιεχομένου της κάθε σελίδας σας σε σχέση με τον τίτλο και την περιγραφή της.

Γνωρίζοντας την κρισιμότητα και σημασία του S.E.O.  θα αναλύσουμε μαζί σας τις ανάγκες του site ώστε να ακολουθηθεί η καλύτερη δυνατή στρατηγική όσον αφορά τις λέξεις κλειδιά, τα κείμενα και το συνολικό πλάνο για τις μηχανές αναζήτησης.

Ιστοσελίδα στα πρώτα αποτελέσματα της Google

Κατάταξη ιστοσελίδας στις πρώτες σελίδες της Google και των άλλων μηχανών αναζήτησης, σημαίνει αύξηση της επισκεψιμότητας στο site που επιφέρει αύξηση πωλήσεων των προϊόντων και υπηρεσιών σας, και κατ’ επέκταση αύξηση του κέρδους σας!

Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει βελτιστοποίηση ακόμη και σε μια ιστοσελίδα που φτιάχτηκε χωρίς καθόλου τεχνικές seo, αλλά σίγουρα το πιο αποτελεσματικό είναι στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας να απευθύνεστε σε έμπειρους web developers που ασχολούνται με την προώθηση ιστοσελίδων, ώστε από τον αρχικό σχεδιασμό της ιστοσελίδας  να πραγματοποιούνται τεχνικές βελτιστοποίησης και προώθησης ιστοσελίδας, για να βρεθείτε ψηλά στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης.

Google Ads

Το Google Ads είναι ένας από τους αποδοτικότερους τρόπους διαφήμισης online, καθώς προβάλλει την εταιρεία σας την στιγμή που ο καταναλωτής ψάχνει αυτό που παρέχετε. Γι’ αυτό λέγεται στοχευμένη διαφήμιση.

Το κόστος και η απόδοση των Google Ads εξαρτάται από το πόσο στοχευμένα θα τα στήσουμε. Κακό στήσιμο οδηγεί σε χαμένα χρήματα, χαμένο χρόνο και χαμένη ευκαιρία να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή σας.

Εάν σας ενδιαφέρει να προβάλλετε την επιχείρησή σας με το διαφημιστικό πρόγραμμα «Google AdWords», η icube  θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του προγράμματος, να προσεγγίσετε νέους πελάτες και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Σημασία έχει για εμάς η διαφημιστική σας καμπάνια να αποδώσει σύντομα και με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Google Analytics

Το Google Analytics είναι ένα λογισμικό που παρέχεται δωρεάν από την Google! Σας δίνει έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών σχετικά με το ποιος επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας, τι ψάχνει, και πώς φτάνει σε αυτήν.

Έτσι σας δίνετε η δυνατότητα να βγάλετε  συμπεράσματα για τους επισκέπτες του site σας που θα σας βοηθήσουν  να βελτιώσετε το ποσοστό μετατροπής τους σε πελάτες.

Το Google Analytics είναι ένα από τα κορυφαία και πιο ισχυρά εργαλεία για την παρακολούθηση και την ανάλυση της «κυκλοφορίας» στο WebSite σας. Χάρη στο εργαλείο αυτό έχετε μια πλήρη εικόνα σχετικά με την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας. Για παράδειγμα τα δημογραφικά στοιχεία των επισκεπτών σας. Εάν σας ενδιαφέρει μπορείτε να μάθετε την περιοχή διαμονής τους ή την μητρική τους γλώσσα.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα το Google Analytics να σας παράσχει στατιστικά στοιχεία σχετικά με το ποσοστό επιστροφής στη σελίδα σας αλλά και τον χρόνο πλοήγησης σε αυτήν. Πληροφορίες για  τους τρόπους με τους οποίους κατέληξαν σε αυτήν (keywords, referral links κλπ). Αναλύοντας επομένως και αξιοποιώντας αυτά τα στατιστικά στοιχεία μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενο στις σελίδες σας.

Επίσης, το Google Analytics μπορεί να εξυπηρετήσει ακόμη και την παρακολούθηση διαφημιστικών εκστρατειών (AdWords campaigns). Mε αυτό τον τρόπο, το Analytics θα σας δώσει επιπλέον στοιχεία για τις καμπάνιές σας καθώς και πληροφορίες για την απήχησή τους στο διαφημιστικό κοινό.

Email Marketing

Το email marketing αποτελεί διαχρονικά μία από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους του διαδικτυακού marketing. Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι εξακολουθεί να αποτελεί μία αξιόπιστη λύση, ότι τα αποτελέσματά του είναι μετρήσιμα και το κυριότερο ότι το email είναι κάτι διαχρονικό και που το χρησιμοποιούμε όλοι αφού αποτελεί τη διαδικτυακή μας “ταυτότητα” – δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε σχεδόν καμία ψηφιακή επικοινωνία χωρίς να έχουμε email.

Η αποστολή newsletter είναι μία από τις πιο αποδοτικές μορφές προώθησης στο internet, ειδικά όταν γίνεται σωστά και αποτελούν ενημερωτικά email, τα οποία αποστέλλονται σε συνδρομητές οι οποίοι έχουν ζητήσει να τα λαμβάνουν και συνήθως έχουν ως στόχο το brand awareness.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

Ρωτήστε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε