About iCube | Σχετικά με Εμας

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις τους Συνεργάτες σου

Στο Κατάλληλο Μέρος την Κατάλληλη Στιγμή

ABOUT iCube

Με την εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα μας, αναλαμβάνουμε να σας συμβουλέψουμε και να σας κατευθύνουμε στο σωστό μονοπάτι. 

Διαμορφώνουμε λύσεις προσαρμοσμένες στην επιχείρησή σας και μαζί αναλύουμε και καταγράφουμε τις ανάγκες σας.

 Αναλαμβάνουμε την καθοδήγηση των πελατών μας και την εκπαίδευσή τους. Είμαστε η “φωνή του ειδικού” και το αποδεικνύουμε σε κάθε περίσταση, τετριμμένη η μη.

Κίνητρα & Στόχοι

Ικανοποίηση και Κίνητρό μας οι Επιτυχημένες Συνεργασίες μας. Μας δίνουν δύναμη να στοχεύουμε όλο και πιο ψηλά κάθε μέρα.! Δώστε μας την ευκαιρία να σας γνωρίσουμε…

Εικόνα σε μορφή illustration. Η εικόνα αποτελείται από 3 χρώματα. Είναι κυρίως πράσινη αλλά περιέχει κίτρινο και πορτοκαλί ανά σημεία. Απεικονίζει έναν άντρα που φοράει σακάκι κ γραβάτα. Είναι τεράστιος σε σχέση με την πόλη. Δείχνει να του ανήκουν όλα. Έχει ανοιχτά τα χέρια του. Απότι καταλαβαίνουμε είναι ιδιοκτήτης eshop. Το αντιλαμβανόμαστε γιατί πάνω αριστερά του υπάρχει ένα φυσικό κατάστημα που περνάει σε μία γραμμή που δείχνει εκπτώσεις. Η ίδια γραμμή συνεχίζεται. Περνάει από έναν χάρτη, μετά από έναν εικονίδιο της Γης που έχει έναν μεγενθυτικό φακό επάνω του, και καταλήγει κάτω από τον άντρα σε μία οθόνη λάπτοπ π δείχνει ένα καλάθι αγορών. Στην εικόνα υπάρχει μεγάλη λεπτομέρεα. Υπάρχουν χρήματα σε κέρματα και χαρτονομίσματα, πιστωτικές κάρτες, κλειδαριά, σήματα ασφάλειας, μία εικόνα ιδέας - επιχειρηματικότητα -,μία κούπα καφέ, ένα ρολόι γραφείου, άνθρωποι που κάνουν χειραψία, τρία αμάξια, ουρανοξήστες, δέντρα δρόμος και τέλος ουρανός και σύνεφα. Είναι μία μικρογραφία ενός επιχειρηματία eshop
ABOUT iCube >> Εικόνα σε μορφή illustration.

Μάθετε Περισσότερα Για Εμάς

ABOUT iCube:
Αν Δεν Μας Γνωρίζετε Ήδη

H iCube δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής από τον Μαϊο του 2001, στελεχωμένη από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία. Τα σημεία αναφοράς της είναι:

Η εμπειρία των στελεχών της iCube στις διαδικασίες των Εμπορικών Εφαρμογών καθώς επίσης και της Λογιστικής και Μισθοδοσίας, σε συνδυασμό με την συνεχώς προσαρμοζόμενη στις εξελίξεις τεχνογνωσία στην σχεδίαση Δικτύων και Συστημάτων Αυτοματισμού Γραφείου, καθιστούν την iCube, ικανή να προσαρμόσει όλα τα “γρανάζια” που είναι απαραίτητα για τη δημιουργία μιας λειτουργικής και αξιόπιστης μηχανοργάνωσης κάθε είδους επιχείρησης, σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων.

Βρισκόμαστε σταθερά στο χώρο του διαδικτύου, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών Internet. Μέσα σε αυτά τα χρόνια η Εταιρία μας ανέπτυξε υπηρεσίες όπως κατασκευή, φιλοξενία, προώθηση ιστοσελίδων, κατοχύρωση ονομάτων και web marketing.

Η πολυετής εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων και στο web marketing μάς καθιστούν μία από τις παλαιότερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών Internet στην Ελλάδα.

ABOUT: Οι iCube Συνεργάτες σας

Η Συνεργασία μας Μαζί σας

afosiwsh


Καθημερινή Αναζήτηση Ασφαλών & Αποτελεσματικών Λύσεων

Αφοσίωση & Επαγγελματισμός

Στην iCube η ανάγκη για ποιοτικά αποτελέσματα είναι η κινητήριος δύναμη για συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη. Ανακαλύπτουμε καθημερινά εργαλεία και τεχνικές που δοκιμάζονται για να αξιοποιηθούν αργότερα στις ανάγκες των συνεργατών μας. Η εύρεση λύσεων & εργαλείων είναι ο τρόπος σκέψης μας που μας βοηθάει να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά. Έχουμε όμως και κάποια αγαπημένα που μας κέρδισαν από την πρώτη στιγμή!!!

ABOUT iCube >> Εμείς Είμαστε

Τα "Πραγματικά" μας Πρόσωπα

Κάθε Επιχείρηση έχει τους Δικούς της Θησαυρούς

Μανόλης Χαλαμπαλάκης

Γιώργος Χριστάκης

Μαρία Γρηγοράκη

Κέλυ Καλουτά

Η προσωπικότητά μας

Τα δυνατά μας σημεία

Η κατανόηση και η εμπιστοσύνη ανάμεσα σε συνεργάτες είναι απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία και των δύο παραγόντων. Το γνωρίζουμε χρόνια τώρα και πάνω σε αυτό θέτουμε τις βάσεις των συνεργασιών μας! Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας και μαζί προχωράμε, ανακαλύπτουμε, γινόματε καλύτεροι!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
100%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
100%
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
100%
ΥΠΟΜΟΝΗ
99.9%

Στην iCube έχουμε κάνει τις επιλογές μας!!!

Τα εργαλεία που Εμπιστευόμαστε

Εικόνα του λογότυπου του WORDPΕικόνα του λογότυπου του WORDPRESS (γουόρντπρεσ)- iCube εργαλεία για κατασκευή blog - website & eshop. CMS για δημιουργία ιστοσελίδων - ιστολογίων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.RESS (γουόρντπρεσ)- iCube εργαλεία για κατασκευή blog - website & eshop. CMS για δημιουργία ιστοσελίδων - ιστολογίων και ηλεκτρονικων καταστημάτων.

WordPress

Δεν είναι τυχαία το No1 CMS παγκοσμίως. Το χρησιμοποιούμε γιατί προσφέρει: Προσβασιμότητα – Απόδοση – Ασφάλεια – Ευκολία Χρήσης.

Εικόνα του λογότυπου του WOOCOMMERCE- iCube εργαλεία για κατασκευή eshop

Woocommerce

Το απόλυτο Εργαλείο. Σε συνδυασμό με το WordPress δημιουργούν eshops εύκολα διαχειρίσιμα για εσάς και τους πελάτες σας. Χτίζοντας σχέσεις Εμπιστοσύνης, με Αμέτρητες Ευκαιρίες & Δυνατότητες!

Εικόνα του λογότυπου του Google Analytics- iCube εργαλεία για ανάλυση Στατιστικών.

Google Analytics

Αναλύσεις & Στατιστικά για την Κατάσταση της Επισκεψιμότητας ενός website/eshop. Διότι η γνώση μας βοηθάει να προσωράμε συνεχώς μπροστά!

Εικόνα του λογότυπου του Meta - Facebooc tool - iCube εργαλεία για προώθηση και διαφήμιση.

Facebook Business

Εργαλεία Διαφήμισης από την Facebook (Meta) που καθοδηγούν και ενθαρύνουν την προώθηση μέσω των Social Media.

Συνεργασία για μια ζωή

Δοκιμάστε μία γνωριμία μαζί μας

Εικόνα σε μορφή illustration.