Προϊόντα Πληροφορικής & Ψηφιακής Τεχνολογίας

Παραγωγή Εξειδικευμένων Λύσεων όπως μόνο η iCube Γνωρίζει

Οργανώστε την επιχείρησή σας στα δικά σας δεδομένα

Οι λύσεις που σας ταιριάζουν!

Contact Us - Επικοινωνία iCube|Εικόνα σε μορφή illustration. Στην εικόνα φαίνεται ένας άντρας καθισμένος σε μία καρέκλα γραφείου, μπροστά από μία οθόνη υπολογιστή. Η καρέκλα φέρει το λογότυπο της iCube. Όλη η φωτογραφία αποτελείται από χρωματισμούς του μωβ και του πράσινου. Πάνω στο γραφείο υπάρχουν από αριστερά: καφές σε σουβέρ που αχνίζει έντονα, ένα πληκτρολόγιο που εκεί είναι και το αριστερό χέρι του άντρα. Η οθόνη δείχνει να έχει πάνω της post-it χαρτάκια (3). Μόνο σε ένα διακρίνεται το δυαδικό σύστημα. Μία σειρά δηλαδή από μηδενικά και ένα. Ο χώρος έχει φυτά σε φωσφοριζέ πράσινο χρώμα. Τέλος μπορούμε να πούμε ότι ο συγκεκριμένος άντρας είναι προγραμματιστής!

Το Ανθρώπινο μυαλό "κινείται" συνεχώς.

Είναι απόλυτα φυσικό κατά την διάρκεια μίας ημέρας στην επιχείρησή σας να παρατηρείτε δυσκολίες στον τρόπο οργάνωσης της δουλειάς σας. Αυτό συμβαίνει γιατί τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να ικανοποιούν τις βασικές αντικειμενικές ανάγκες μίας εταιρίας.

Η iCube δραστηριοποιείται δυναμικά στις εξειδικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη. Θα συζητήσουμε μαζί σας, θα ανακαλύψουμε τα κενά που προκύπτουν στην δραστηριότητα της επιχείρησής σας και θα σπεύσουμε άμεσα να σας προτείνουμε ιδιαίτερες και πρακτικές λύσεις. Δεν είναι έυκολες έννοιες η παραγωγή και η υλοποίηση των ιδεών, η iCube όμως τις έχει κατακτήσει!!! 

Πολιτική Απορρήτου iCube >> Privacy policy Εικόνα σε μορφή illustration. Στην εικόνα υπάρχει ένα μεγάλο λουκέτο κλειδαριάς ανοιχτό. Πάνω αριστερά από το λουκέτο υπάρχει ένα καρφί, στο οποίο κρέμονται 2 κλειδιά. Δεξιά επάνω από την κλειδαριά υπάρχει το σήμα της ασφάλειας και πάνω του έχει ένα σηματάκι - εικονίδιο ματιού. Στο φόντο υπάρχουν διάφορα αχνά σχεδιάκια όπως γρανάζια, reviews και links. Η εικόνα συνολικά αποτελείται από 5 χρώματα: Μπλέ, Πράσινο, Κίτινο, Μώβ και Σομόν.
Εικόνα σε μορφή illustration. SEO - Προώθηση Ιστοσελίδας ή startup επιχείρησης ή eshop. Στην εικόνα παρουσιάζεται ένας άντρας με ένα γράφημα στα χέρια του και κοιτάζει απέναντι του έναν πύραυλο που ξεκινάει. Παρατηρεί την πορεία του σε σχέση με τα αναγραφόμενα στατιστικά από την ανάλυση. Τριγύρω στην εικόνα υπάρχουν έννοιες όπως ασφάλεια , ιδέα, κέρματα χρημάτων σε δολάρια, ένας στόχος, γρανάζια και links. Σύννεφα & ένα αστέρι.

Προϊόντα Πληροφορικής & Ψηφιακής Τεχνολογίας

Περιμένουμε Την Ιδέα!

Γέφυρες - Διασυνδέσεις
100%
Διαχειριστικές Εφαρμογές
100%
Εξατομικευμένα Πρόσθετα
100%

Η iCube Θα Γίνει Ο Έμπιστός Σας Συνεργάτης

Η iCube με την τεχνογνωσία και την πείρα χρόνων στον χώρο των εφαρμογών παρέχει πλήρη ανάπτυξη & υποστήριξη. Επενδύουμε στις Νέες Επιχειρηματικές ιδέες. Είμαστε εδώ για να τις κάνουμε πράξη. Πάντα με εμπιστευτικότητα για τους συνεργάτες μας!

Η iCube έχει ήδη ένα Προϊόν δοκιμασμένο & αξιολογημένο με τις Καλύτερες Κριτικές για Ασφάλεια & Αποτελεσματική Διαχείρηση!

Εμπορική Εφαρμογή Escape

Υπάρχει περίπτωση να έχουμε ήδη υλοποιήσει αυτό που ζητάτε. Οδηγηθείτε στη Σελίδα του Προϊόντος μας!!!

Προϊόντα Πληροφορικής & Ψηφιακής Τεχνολογίας​ iCubeΕικόνα σε μορφή illustration, διάνυσμα. Κοσμικός σχεδιασμός. Απεικονίζει έναν αστροναύτη με διαστημικό κοστούμι που περπατάει στο διάστημα. Γύρω του υπάρχουν τεράστιες δισκέτες. Βλέπουμε πλανήτες, το φεγγάρι και τον νυχτερινό ουρανό.
Εικόνα σε μορφή illustration. Σχέδιο που αποκαλύπτει το εσωτερικό των σκέψεων ενός ανθρώπου σαν σε xray. Σε όλο το μέρος του κεφαλιού φαίνονται γρανάζια, μικρά, μεσαία και μεγάλα.Τριγύρω όμως υπάρχει συνωστισμός σκέψεων. Εικονιδιάκια κινούνται δεξιόστροφα καταλήγουν στον άνθρωπο και σαν feedback ξαναγυρίζουν πάλι σε κύκλο. Μία ιδέα, έαν τηλεφώνημα, μία επαφή, μία χειραψία, ένα κλειδί, χρήματα, στατιστικά, μηνύματα links, internet είναι μία μικρή απογραφή των εικονιδίων αυτών.
Εικόνα σε μορφή illustration. Αποτελείται από βασικά χρώματα και τις αποχρώσεις τους. Κίτρινο, Γαλάζιο και Καφέ. Βλέπουμε στο βάθος ουρανοξύστες και μπροστά μας πάνω στα σύννεφα μία σαίτα που την κατευθύνει ένας νεαρός με απλβμένο το δεξί χέρι προς τα πάνω. Φοράει μπέρτα κίτρινη που ανεμίζει. Στην iCube όλα είναι Δυνατά!!!

Εξειδικευμένες Λύσεις από την iCube

Εξειδικευμένες Εφαρμογές

Δείγμα Υλοποιημένων Εφαρμογών μας έως τώρα:

Με πολυετή πείρα στη διαμόρφωση συστημάτων & μοντέλων είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τις πιό δυνατές λύσεις για την αύξηση της παραγωγικότητας της επιχείρησής σας.

Είναι ωραίο να μοιράζεσαι τις γνώσεις και την εμπειρία σου

Εξειδικευμένες Εφαρμογές

iCube Λύσεις Μοναδικά για Εσάς

Εικόνα σε μορφή illustration.