Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Hosting

Ασφάλεια & Ταχύτητα ΜΟΝΟ στην iCube

Η Κρήτη φημίζεται για την Φιλοξενία της!

Επιλέξτε την iCube για να Ξεγνοιάσετε

Εικόνα σε μορφή illustration.

Τί είναι η "Φιλοξενία" Ενός Website;

Η “Φιλοξενία” μίας Ιστοσελίδας είναι η υπηρεσία μέσω της οποίας παρέχεται χώρος για να μπορέσει να “ζήσει” η ιστοσελίδα με όλα τα δεδομένα της (αρχεία, προϊόντα, φωτογραφίες) στο ίντερνετ. Χωρίς αυτό τον χώρο δεν γίνεται να αποκτήσει διαδικτυακή παρουσία.

Τα αρχεία της ιστοσελίδας “ανεβαίνουν” σε έναν φάκελο ώστε να είναι προσβάσιμα από το κοινό μέσω του διαδικτύου. Ο φάκελος αυτός βρίσκεται σε έναν server, ο οποίος είναι συνδεδεμένος στο Internet όλο το 24ωρο. Έτσι λοιπόν υπάρχει η δυνατότητα συνεχούς πρόσβασης στην ιστοσελίδα από τους χρήστες (ή πελάτες) της.

Επομένως η κατάλληλη επιλογή του χώρου φιλοξενίας μια ιστοσελίδας είναι κάτι πολύ σημαντική και πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα συστατικά έτσι ώστε να είναι η ιστοσελίδα εύχρηστη, αποδοτική και ασφαλής.  

iCube Hosting - Για να έχετε το Κεφάλι σας Ήσυχο

Ασφαλείς & Γρήγοροι Servers

Ενημερώστε μας για τις απαιτήσεις που ζητάτε να έχει ο χώρος φιλοξενίας σας (hosting). Αν δεν γνωρίζετε, ενημερώστε μας και πάλι. Είμαστε εδώ για να σας διευκολύνουμε.

Ταχύτητα
100%
Ασφάλεια (SSL)
100%
Λειτουργικότητα
100%
Αποδοτικότητα
100%
Εικόνα σε μορφή iΕικόνα σε μορφή illustration. Απεικονίζονται 3 θέσεις εργασίας. Οι δύο θέσεις είναι απέναντι από την άλλη. Συνεργάτες κάθονται με λάπτοπ και κάνουν δουλειά. Στη θέση που θα μπορούσε να είναι η 4η θέση υπάρχει μία λευκή σκάλα και πάνω της μία κοπέλα. Το τοπίο είναι φαντασμαγορικό. Οι θέσεις εργασίας χωρίζονται από ένα κινήτό που πιάνει όλο τον χώρο. Επάνω του εμφανίζονται δείκτες στατιστικών δεδομένων και από επάνω ακριβώς ένα σύνεφο (cloud). Όλοι οι συνεργάτες είναι συνδεδεμένοι σε αυτό το cloud ουσιαστικά.llustration.
Εικόνα σε μορφή illustration. Η εικόνα παρουσιάζει ένα δωμάτιο γεμάτο με servers. Ένας κύριος ελέγχει μία γραμμή, ενώ στην άλλη μεριά του δωματίου (στα δεξιά της εικόνας) βλέπουμε έναν νεαρό με καπέλο. Κάθεται σε ένα γραφείο με το δεξί χέρι του στο ποντίκι. Η κυρία στα αριστερά του με το δεξί της χέρι σηκωμένο του μιλάει έντονα. Η οθόνη του υπολογιστή έχει ένα πολύ μεγάλο σήμα κόκκινο με ένα θαυμαστικό εσωτερικά. Σήμα Προειδοποίησης.

Successful Hosting by iCube

Γιατί Είναι Ένα Από Τα Βασικότερα Συστατικά Για Μία Επιτυχημένη Ιστοσελίδα;

Πολύ σημαντικό κομμάτι για μια ιστοσελίδα είναι ο χώρος φιλοξενίας της. Μια ιστοσελίδα για να είναι διαθέσιμη στο κοινό πρέπει να φιλοξενείται σε κάποιο υπολογιστικό σύστημα το οποίο θα είναι συνεχώς ενεργό. 

Η iCube φιλοξενεί τις ιστοσελίδες των πελατών της σε ασφαλείς και γρήγορους servers/διακομιστές που εγγυόνται την ασφαλή και αποδοτική λειτουργία των ιστοσελίδων. 

Γίνονται όλες οι απαραίτητες αναβαθμίσεις οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στην ταχεία ανάπτυξη του διαδικτύου καθώς επίσης προσφέρονται και όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. 

Οι διακομιστές/ servers που χρησιμοποιεί η iCube βρίσκονται στην Ελλάδα, πράγμα που βοηθάει στην μέγιστη ταχύτητα απόκρισης.  

Ταχύτητα, Ασφάλεια SSL, Υποστήριξη

Θέλετε το σωστό πακέτο Hosting;

Εικόνα σε μορφή illustration. Παρουσιάζει μία ικανοποιημένη γυναίκα που κάθεται σε ένα γραφείο. Έχει ανοίξει το λάπτοπ και έχει και τα δύο χέρια ανασηκωμάνα. Φαίνεται έντονα η φωτεινότητα της οθόνης. Ακριβώς πίσω από τη γυναίκα βλέπουμε το σήμα του internet και από την άλλη πλευρά ένα cloud. Domain και hosting όλα στημένα και ασφαλή.