Προώθηση Ιστοσελίδων

Η ώθηση που κάθε επιχείρηση έχει ανάγκη τη σήμερον εποχή

Εικόνα σε μορφή illustration. Μία κοπέλα καθισμένη σταυροπόδι σε ένα καναπεδάκι (μωβ) "πουφ", έχει στα πόδια της λάπτοπ. Πίσω της υπάρχει ένα Κινητό πολύ πιο ψηλό από εκείνη και δείχνει 2 βιντεάκια με 100 likes το καθένα. Μπροστά από το κινητό, στην αριστερή του μεριά υπάρχει μία "ντουντούκα" στραμμένη προς τα αριστερά (η κοπελα βρίσκεται στα δεξιά του κινητού.) Η κοπέλα χαμογελάει ικανοποιημένη. Γύρω της υπάρχουν σχέδια από 1 εικόνα, 1 στόχο, 1 βελάκι προς τα πάνω, 1 εικονίδιο συνομιλίας και ένα γρανάζι. Όλα τα εικονίδια έχουν διαφορετικά χρώματα
Εικόνα σε μορφή illustration. Τέσσερις συνεργάτες σε ένα γραφείο. Οι 3 κάθονται μπροστά στα λάπτοπ τους κυκλικά και ο τέταρτος "σκυμένος" πάνω από μία συνεργάτιδά του, της δείχνει κάτι στο λάπτοπ. Οι άλλοι δύο φαίνεται να συζητάνε για κάποιο σημαντικό πρότζεκτ (project). Στον χώρο βρίσκονται ένα ρολόϊ τοίχου. Εικονιδιάκια συνομιλίας, άνας πολύ μεγάλος πίνακας με γραφήματα, φυτά και ένα φύλλο ημερολογίου κοντά στον τοίχο που δείχνει τον αριθμό 11 (έντεκα). Ίσως έχουν deadline σε κάποια εργασία ή πρότζεκτ τους (ρολόϊ + ημερολόγιο)

Προώθηση Ιστοσελίδων - Marketing Plan by iCube

Προώθηση του Brand Σας

Κάθε επιχείρηση έχει τον δικό της τρόπο να προσεγγίζει τους πελάτες της, όπως έχει και δικό της χαρακτήρα. Στην iCube κάνουμε Προώθηση Ιστοσελίδων & Eshop. Μελετάμε τα στοιχεία της επιχείρησης και με άνεση προωθούμε την εικόνα σας online. Είναι σημαντικό να φτιαχτεί ένα brand της επιχείρησής σας. Έτσι γίνεται η εταιρία εύκολα αναγνωρίσιμη και αγαπητή.

Η διάκριση και το άκουσμα της επιχείρησης σας στον online κόσμο είναι για μας στόχος, και η iCube πετυχαίνει ΠΑΝΤΑ τους στόχους της! 

Θα κάνουμε μαζί το website σας να "Πετάει"!!!

Ας Φτάσουμε Μαζί στην Κορυφή!

Εικόνα σε μορφή illustration. Η εικόνα είναι επεξεργασμένη συνδυάζοντας το λογότυπο της iCube με την ΚΟΡΥΦΗ! Ένας ορειβάτης έχει φτάσει στο πιο ψηλό σημείο. Δίπλα του εμφανίζεται ο ήλιος και πουλιά που πετάνε σίπλα του. Δείχνει άνετος και ικανοποιημένος. Φοράει καλοκαιρινή στολή, γυαλιά και είναι δεμένος από τα σκοινιά που τον περιτριγυρίζουν.. Με το αριστερό χέρι πιάνει τα βράχια που βλέπουμε σε όλο τα δεξί-πάνω μέρος της εικόνας.

iCube - Στρατηγικό Πλάνο

Marketing Strategy -
Στρατηγική Μάρκετινγκ

Η Στρατηγική Μάρκετινγκ είναι το “MUST have” Εργαλείο & η Πραγματική Ανάγκη Των Επιχειρήσεων Στη Σήμερον Εποχή. Μπορείτε Να Προσελκύσετε Το Κοινό Σας Με Άμεσους & Οικονομικούς Τρόπους. 

Αναλυτικά οι Στρατηγικές που επιδιώκουμε στην iCube: 

Search Engine Optimization

Βελτίωση SEO Ιστοσελίδας Για Μεγαλύτερη "Συμπάθεια" Από Την Google​

Εικόνα σε μορφή illustration. Παρουσιάζεται ένα λάπτοπ σε φόντο συμπαγές ροζ σκούρο αλλά απαλό. Η οθόνη έχει μία σελίδα αναζήτησης και γράφει με μεγάλα γράμματα την λέξη SEO. Στο βάθος πίσω από την οθόνη υπάρχουν δύο συννεφάκια. Ακριβώς πίσω αριστερά είναι ένα μεγάλο φύλλο και δεξιά πάλι πίσω της ένα γλαστράκι. όλο το γραφικό είναι στο κέντρο της εικόνας. Μπροστά από την οθόνη βλέπουμε αριστερά ένα γραφημα σε ράβδους και πάνω αριστερά ένα εικονίδιο μηνύματος. Βρισκόμαστε σε βελτιστοποίηση Σελίδων - Search Engine Optimization.
Εικόνα σε μορφή illustration pc screen fix code errors. Απεικονίζεται μία οθόνη και ένα πληκτρολόγιο που έχουν φορά προς τον θεατή. Πίσω από την οθόνη υπάρχουν 3 γύλλα από φυτό. δύο δεξιά και ένα αριστερά. Στο βάθος υπάρχουν δύο συνεφάκια. Η οθόνη μας δείχνει μία σελίδα προγράμματος που περιέχει κώδικα με μαύρο φόντο. Πιο μπροστά υπάρχει ένα γαλικό κλειδί, το σήμα του warning στη δεξιά πλευρά της οθόνης σαν να προεξέχουν και αριστερά πάνω αγκύλες κώδικα και κάτω δεξιά το ίδιο. Πάνω από την οθόνη μία μπάρα που δείχνει μία οριζόντια μπάρα ποστοστών. Ουσιαστικά η εικόνα δείχνει την αποσφαλμάτωση κώδικα.

iCube - Βελτιστοποίηση Σελίδων

Τι Είναι το SEO

Το SEO είναι η διαδικασία βελτίωσης της ποιότητας και ποσότητας της επισκεψιμότητας σε μια ιστοσελίδα από τις μηχανές αναζήτησης. Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να συνδεθείτε με καταναλωτές. 

Η εφαρμογή μιας αποτελεσματικής εφαρμογής SEO είναι δύσκολη. Υπάρχουν ορισμένες τεχνικές SEO που μπορούν να κάνουν την στρατηγική αυτή πετυχημένη.

Μέτρηση Αποτελεσμάτων

Πολύ σημαντικό κομμάτι του SEO είναι η δυνατότητα παρακολούθησης της διαδικασίας. Το Google Analytics και τα WebmasterTools είναι 2 δωρεάν προγράμματα που προσφέρει η Google για να παρακολουθεί κανείς την πορεία της ιστοσελίδας του.

Η Google "Τσεκάρει" Πολύ Συγκεκριμένα

Τα Στοιχεία του site Που Χρειάζονται Έλεγχο & ίσως Διόρθωση

Εικόνα σε μορφή illustration. Απεικονίζονται 3 ενήλικες. Δύο αγόρια, μία Κοπέλα. Φαίνονται να είναι εφευρέτες ή να κατασκευάζουν έναν πύραυλο του οποίου το καπάκι κρατάει η κοπέλα. Το ένα αγόρι είναι στο έδαφος και σηκώνει με το αριστερό του χέρι ένα τετράδιο σημειώσεων. Το δεύτερο αγόρι κρατώντας ένα τρυπάνι ακουμπάει αναπαυτικά στον πύραυλο. Δίπλα του η Κοπέλα με ένα στυλό στο αριστερό της αυτί και ανεβασμένη σε μία σκάλα κρατάει το καπάκι του πυραύλου. Χαμογελούν και οι 3. Στο φόντο υπάρχει ένα φεγγάρι αστέρια & στο έδαφος φυτά.

Λέξεις Κλειδιά - keywords

Για να βρουν οι χρήστες προϊόντα και υπηρεσίες παρόμοιες με την εκάστοτε επιχείρηση, πρέπει εκείνη να ενεργοποιήσει τις λέξεις-κλειδιά. 

Για να υπάρχει ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, μαζί με την λέξη-κλειδί πρέπει να συμπεριληφθούν και άλλοι σχετικοί όροι με αυτήν.

Περιεχόμενο

Όταν γράφετε περιεχόμενο έχοντας κατά νου το SEO, πρέπει να θυμάστε να λαμβάνετε υπ’όψιν τον παράγοντα “Πελάτης”. Οι πελάτες σας θέλουν να μάθουν κάτι και θέλουν να βρουν όλες τις πληροφορίες που αναζητούν χωρίς να χρειάζεται να ψάξουν πολύ. Χρειάζεται λοιπόν να απαντάτε σε όλες τις υποθετικές ερωτήσεις που θα γινόντουσαν από κάποιον πελάτη σας. Εάν το περιεχόμενό σας δεν είναι σωστά τακτοποιημένο, ενδέχεται να εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας.

Σύνδεσμοι

Πολλές Φορές Διαπιστώνεται κατά την Ανάλυση των αποτελεσμάτων ότι κάποια links είναι “σπασμένα”. Ενώ δηλαδή έχουν δηλωθεί για να οδηγούν τον χρήστη της ιστοσελίδας σε μία άλλη σελίδα, δεν λειτουργούν και οδηγούν τον χρήστη σε σελίδες σφάλματος. Αυτό οι Μηχανές Αναζήτησης το Θεωρούν πολύ αρνητικό κατά την περιήγηση με αποτέλεσμα να κατεβαίνει και η κατάταξη του website/eshop στην αναζήτηση.

Στρατηγικό SEO - iCube

Υψηλή Κατάταξη στις Αναζητήσεις

Εμπιστευθείτε την iCube! 

Μαζί δημιουργούμε το πλάνο εκείνο που προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του website/eshop σας. 

Κάνουμε ανάλυση Ανταγωνισμού και κατ’επέκταση των λέξεων-κλειδιών. 

Έλεγχος

Όταν αναλάβουμε το website ή το eshop σας, τότε συνεργαζόμαστε μαζί για υψηλά αποτελέσματα κατάταξης. Ξεκινάμε αρχικά με τη διαδικασία του ελέγχου:

Βελτιστοποίηση

Συζητάμε μαζί για την Λίστα με τα “προς διόρθωση” θέματα της Ιστοσελίδας σας. Με τα Δεδομένα που Ανακαλύψαμε σας Οδηγούμε στη Λύση για Υψηλή Ανταγωνιστική Κατάταξη στις Αναζητήσεις

Search Engine Marketing Διαφημίσεις

Η Μοναδικότητα της Επιχείρησής σας Μπορεί να Λάμψει. Πώς να Κερδίσετε Χρήματα μέσα από SEM Καμπάνιες.

Αφεθείτε στον Κόσμο της iCube:
Ένας Νέος Κόσμος Γεμάτος Κλίκς & Αναγνωρισιμότητα

Εικόνα σε μορφή illustration. Εμφανίζεται μία μικρογραφία μίας επιχείρησης marketing που αποτελείται από 5 ανθρώπους. Όλα τα βήματα αναπαριστώνται. Οθόνη λάπτοπ με γραφήματα και τριγύρω πίνακες ανάλυσης, πίτες ποσοτών γρανάζια και ράμπες ποσοστών. Όλοι μεταξύ τους σε διαφορετική θέση συνεργάζονται για έαν επιτυχημένο αποτέλεσμα. Στη δεξιά πλευρά πίσω από ένα από τα γραφήματα βλέπουμε μία στοίβααπό κέρματα σε δολάρια.

iCube - Διαφημίσεις - Ανάλυση - Στόχοι - Κορυφή

Στρατηγικά Αποτελέσματα με διαφορά

Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων έχει πρόσβαση σε υπολογιστή, κινητό ή tablet, έτσι οποιαδήποτε αναζήτηση κάνουν σε αυτές τις συσκευές γίνεται μέσω της Google. Με την iCube, η επιχείρησή σας θα ξεχωρίσει! Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας και να επιτύχετε τους στόχους σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με την ανάπτυξη προηγμένων διαφημιστικών καμπανιών, καταφέρνουμε να φέρουμε την επιχείρησή σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων της Google. Με την ανάλυση δεδομένων και την εξειδικευμένη στρατηγική μας, επιτυγχάνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Κάθε καμπάνια σχεδιάζεται με προσοχή και προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Χρησιμοποιούμε κείμενο, εικόνες και βίντεο για να τραβήξουμε το ενδιαφέρον του κοινού και να ενισχύσουμε το Brand name σας.

Είτε θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, είτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας, είτε να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητά σας, έχουμε την ιδανική λύση για εσάς.

Google Ads - Διαφημίσεις Google

Εικόνα σε μορφή illustration. Απλό Γραφικό. Απεικονίζονται δύο άνθρωποι μπροστά από ένα λάπτοπ. Ο κύριος στα δεξιά είναι ανεβασμένος πάνω στο λάπτοπ. Πατάει στα κουμπιά κρατώντας ένα κομμάτι Η κυρία στα αριστερα του λάπτοπ κρατάει και εκείνη ένα κομμάτι και δείχνει σαν να πρέπει να τα ενώσουν μεταξύ τους. Στην οθόνη του λάπτοπ εμφανίζονται κομμάτια από τα διάφορα εργαλεία της Google (analytics - search -Ads). Πίσω και κάτω αριστερά από το λάπτοπ εμφανίζονταο φύλλα φυτών αλλά σαν πινελιές ζωγραφιάς.
Εικόνα σε μορφή illustration.

iCube Google Ads - Πρώτοι στην Κατάταξη;

Διαφημιστείτε στην Google!

Στις διαφημίσεις Google έχουμε την δυνατότητα να ομαδοποιήσουμε στόχους ανάλογα με το στόχο και το καταναλωτικό κοινό της εκάστοτε επιχείρησης. Η αναζήτηση γίνεται με λέξεις κλειδιά (keywords), οι οποίες αυτόματα την περιορίζουν και την κάνουν πιο συγκεκριμένη. Μια διαφήμιση Google μπορεί περιορίζεται σε τοπική εμβέλεια ή να εξαπλωθεί σε περισσότερες περιοχές ανάλογα την εταιρεία.  

Υπάρχουν πολλαπλά οφέλη για να κάνει κάποιος Google διαφήμιση. Αν η διαφήμιση είναι πετυχημένη, η εταιρία θα κερδίσει από την πρώτη μέρα επισκεψιμότητα και δημοτικότητα.

Search Media Marketing Διαφημίσεις

Η Μοναδικότητα της Επιχείρησής σας Μπορεί να Λάμψει. Πώς να Κερδίσετε Χρήματα μέσα από SMM Καμπάνιες.

Εικόνα σε μορφή illustration. Απεικονίζεται ένας πύραυλος που ξεκινάει στην πορεία του προς τα πάνω. Το έδαφος γεμίζει καπνούς. Μπροστά από τον πίνακα υπάρχει μία οθόνη ορθογώνια με στρογγυλεμένες άκρες. Ε΄χει ενδείξεις ποσοστών. Κάτω από την οθόνη ένας άντρας κρατάει το σήμα του "PLAY" πάνω στην οθόνη με τα στατιστικά σαν να ξεκίνησε εκείνος τον πύραυλο. Κρατάει το σήμα και με τα δύο του χέρια. Θα μπορούσε να δείχνει στατιστικά μίας διαφήμισης που μόλις ξεκίνησε ή την βελτιοποίηση ενός site (SEO)
Εικόνα σε μορφή illustration. Απεικονίζει σαν γραφικά μία οθόνη υπολογιστή. Φαίνεται μία σελίδα να προεξέχει από την οθόνη με σχέδια. Τετράγωνα και κύκλους στοιχισμένα μεταξύ τους. Στην πάνω δεξια πλευρά της οθόνης εξωτερικά υπάρχει μία λάμπα σαν να δείχνει την ΙΔΕΑ!. Κάτω δεξιά εξωτερικά από την οθόνη βρίσκεται μία εικόνα σαν .jpg ή png και από πίσω της ένας χάρακας. Στο έδαφος στη δεξιά πλευρά της οθόνης βρίσκεται μία κοπέλα που κρατάει ένα "post" και βαδίζει προς την αριστερή πλευρά της οθόνης όπου ο συνεργάτης της ανεβασμένος πάνω σε ένα σκαμπώ και κρατώντας ένα πολύ μεγάλο μολύβι γράφει στη σελίδα που προεξέχει.

Social Media Ads by iCube

Διαφημίσεις Στα Κοινωνικά Δίκτυα

Η μεγαλύτερη πλειοψηφία του κόσμου σήμερα διαθέτει έναν ή και περισσότερους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η διαφήμιση της εταιρίας μέσω των social media μπορεί να διευρύνει το καταναλωτικό σας κοινό και να αυξήσει σημαντικά το κέρδος. 

Η iCube μπορεί να διαχειρίζεται εξ ολοκλήρου τους λογαριασμούς μιας εταιρίας στα social media. Προωθεί δημοσιεύσεις σε Facebook και Instagram, προωθεί stories στο Instagram ενώ συνεργάζεται με διάσημους influencers/ bloggers που έχουν μεγάλο κοινό να τους ακολουθεί. Η iCube μέσα από την εμπειρία της στο πέρασμα των χρόνων εγγυάται σίγουρα αποτελέσματα. 

Email Marketing

Η Μοναδικότητα της Επιχείρησής σας Μπορεί να Λάμψει. Πώς να Κερδίσετε Χρήματα μέσα από Mail Marketing Καμπάνιες.

Εικόνα σε μορφή illustration. Απεικονίζεται μία ομάδα 3 ατόμων σε ένα γραφείο. 2 άντρες και μία γυναίκα. Κάθονται και οι 3 σε ένα γραφείο. Στη μία πλευρά ένας από τους δύο άντρες έχει μπροστά του ένα λάπτοπ (laptop). Οι άλλοι δύο συνεργάτες κάθονται από την άλλη πλευρά. Φαίνεται να συζητούν για κάποιο θέμα. Στο γραφείο αυτό υπάρχουν ακόμη μία γλάστρα, ένας καναπές. Στο βάθος φαίνονται πλακάκια και ένας πίνακας με στατιστικά δεδομένα και ένα φωτιστικό. Η εικόνα έχει συνδυασμό χρωμάτων κίτρινο + μπλέ!

Το email marketing είναι ένας αποτελεσματικός και ταυτόχρονα ο πιο οικονομικός τρόπος προσέγγισης νέων πελατών. Κάθε επιχείρηση μπορεί να στείλει μαζικά email σε πάρα πολλούς ανθρώπους για να αυξήσει τους πελάτες της.  

Η iCube χρησιμοποιεί τεχνικές του email marketing οι οποίες είναι αποτελεσματικές και προσαρμοσμένες πάντα στις νέες τάσεις και ιδέες του διαδικτύου. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για την εξέλιξη των διεθνών προτύπων και των αναγκών που έχει η σύγχρονη εποχή. Το βασικό μας πλεονέκτημα είναι ότι δίνουμε έμφαση στην σωστή και κερδοφόρα προβολή της επιχείρησης χωρίς να ξεφεύγουμε οικονομικά.

Το "παιχνίδι" είναι πλέον online. Στην iCube έχουμε όλη την τεχνογνωσία για να κάνουμε το ταξίδι των πελατών σας προς εσάς ευχάριστο και αποδοτικό!

Θέλετε να προωθήσουμε την επιχείρησή σας;

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Εικόνα σε μορφή illustration. Απεικονίζονται 3 θέσεις εργασίας. Οι δύο θέσεις είναι απέναντι από την άλλη. Συνεργάτες κάθονται με λάπτοπ και κάνουν δουλειά. Στη θέση που θα μπορούσε να είναι η 4η θέση υπάρχει μία λευκή σκάλα και πάνω της μία κοπέλα. Το τοπίο είναι φαντασμαγορικό. Οι θέσεις εργασίας χωρίζονται από ένα κινήτό που πιάνει όλο τον χώρο. Επάνω του εμφανίζονται δείκτες στατιστικών δεδομένων και από επάνω ακριβώς ένα σύνεφο (cloud). Όλοι οι συνεργάτες είναι συνδεδεμένοι σε αυτό το cloud ουσιαστικά.