Υποστήριξη WordPress

Υποστήριξη & Εκπαίδευση από την iCube

Η iCube σας Υποστηρίζει σε Κάθε Πρόβλημα.

Υποστήριξη WordPress + Woocommerce

wordpress suport | Εικόνα σε μορφή illustration. Απλό γραφικό. Αποχρώσεις του μωβ για σκιάσεις και χαρακτηριστικά. Η φωτογραφία πλαισιώνει 2 χαρακτήρες. Έναν κύριο και μία κυρία. Το βασικό και μεγαλύτερο της στοιχείο είναι τα τρία ερωτηματικά σε κλίμακα μεταξύ τους. Μπροστά μας εμφανίζεται το μεγαλύτερο. Αριστερά ο κύριος με το αριστερό χέρι στην περιοχή της καρδιάς και στα δεξιά η κυρία με σηκωμένα τα δύο χέρια ως ένδειξη απορίας. Τα πρόσωπά τους δεν έχουν χαρακτηριστικά. Είναι γραφικό. Τα πρόσωπά τους έχουν μόνο σκίαση. Οι χαρακτήρες και τα ερωτηματικά περιτριγυρίζονται από φύλλα φυτών.

Ουσιαστικά Κανένα Πρόβλημα!!!

Πρόβλημα WordPress ή Woocomerce;

Είναι λογικό να σας φαίνονται όλα “βουνό”. Μην ανησυχείτε όμως. Είμαστε δίπλα σας για να σας υποστηρίξουμε σε οποιοδήποτε “ζήτημα” έχετε σχετικά με το wordpress και τα plugins του.

iCube E-learning

Διαδικασία Εκπαίδευσης

Η iCube αναλαμβάνει επίσης να σας εκπαιδεύσει (εσάς και το προσωπικό σας). Η χρόνια εμπειρία στην εκπαιδευτική διαδικασία μας καθιστά απόλυτα αποτελεσματικούς. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, και η iCube τον έχει! 

Η εκπαίδευση έχει συγκεκριμένες διαδικασίες, με βήματα για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Υποστηρίζεται και η απομακρυσμένη εκπαίδευση!

Μεταδοτικότητα
100%
Υπομονή
99.9%
Γνώσεις
100%
Εικόνα σε μορφή illustration. Η εικόνα δείχνει από την αρχή τη δημιουργία διασυνδέσεων ανάμεσα στις σελίδες ενός site, ενός eshop ή ενός blog. Αναπαριστάται με 3 ανθρώπους που κρατάνε τα links και τα περνάνε χέρι με χέρι. Backlinks που καταλήγουν σε Social links.
Εικόνα σε μορφή illustration. H εικόνα απεικονίζει την κατασκευή και την βελτιστοποίηση ενός ιστοτόπου ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (website/eshop). Αποτελείται από 4 ανθρώπους, γυναίκες και έναν άντρα. Παρουσιάζονται σαν να συνεργάζονται παρόλο που είναι απομακρυσμένοι. Από αριστερά η μία κοπέλα κάθεται σε ένα "πουφ" καναπεδάκι κόκκινο και έχει στα πόδια της ένα λάπτοπ. Πιο δεξιά μία κοπέλα όρθια τρέχει προς την πρώτη κρατώντας με τα δυό της χέρια ένα γρανάζι. Πίσω δεξιά ένας άντρας όρθιος κρατάει ένα λάπτοπ. Δεξιά του η τελευταία κοπέλα ανεβασμένη σε μία σκάλα. Στο κέντρο της εικόνας υπάρχει μία τεράστια βάση σαν ρούτερ και πάνω του υπάρχει ένα λάπτοπ. Στην οθόνη του δείχνει ένα σήμα του απείρου! Πιο μέσα στην εικόνα φαίνεται και ένας γερανός κατασκευής κτιρίων για να υποδείξει πόσο μεγάλο είναι το έργο στο οποίο οι 4 άνυρωποι συνεργάζονται.

iCube WordPress

Τεχνική Υποστήριξη

Ένα site ή ένα eshop που έχουν στηθεί με την πλατφόρμα του WordPress, είναι απαραίτητο να ενημερώνονται συχνά ανάλογα με τις νέες εκδόσεις του wordpress που είναι διαθέσιμες κάθε φορά. Είναι ένας από τους τρόπους για μία ομαλή λειτουργία και τη σωστή σύνδεση με τα plugins. Έτσι τίποτα δεν θα “σπάσει” και όλα θα κυλούν ομαλά.

iCube Πλεονεκτήματα

Ένα updated WordPress site

Ένα ενημερωμένο WordPress site σας προσφέρει μόνο πλεονεκτήματα. Αν το site ή το eshop σας δεν είναι ενημερωμένο τότε έχει “κενά”, όπως η ασφάλεια, η ταχύτητα, η συμβατότητα των plugins που χρησιμοποιούνται. Οι νέες εκδόσεις δημιουργούνται για να επιλύσουν προβλήματα που υπήρχαν στις προηγούμενες εκδόσεις. Γιατί λοιπόν να μην είστε “μέσα”;; 

Με στήριγμα την iCube

Μιλήστε με τους ειδικούς της iCube και βρείτε λύσεις σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Επιγραμματικά ασχολούμαστε με:

WordPress Support & Εκπαίδευση

Ας λύσουμε κάθε σας απορία.

Εικόνα σε μορφή illustration. Η εικόνα δείχνει έναν προγραμματιστή σε ένα γραφείο. Έχει τα χέρια του στο γραφείο του και χρησιμοποιεί έναν υπολογιστή (βέπουμε μία μεγάλη οθόνη) και ένα λάπτοπ. Κάτω από το γραφείο κοιμάται μία γάτα. Υπάρχει δεξιά από το γραφείο στο πάτωμα και μία γλάστρα. Πάνω στο γραφείο υπάρχουν και άλλα αντικείμενα όπως τετράδια και ηχεία.